Pienokaiseni

Runoilija AavaTuuli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sävellän, laulan, sanoitan... mottoni on hyvin kliseinen, "Eläkäämme rauhassa, toisia ja luontoa kunnioittaen" :)
 

Aurinko asuu katseessasi
hymysi säteilee lämpöä kotimme kivisiin seiniin.
Elät rakkaudestamme
hoivastamme..
Sinuun kaiken kauniin valamme.
Turvaudut minuun
ihoni suojiin..
Sinut meille salaa luotiin
taivaan lahjana annettiin.
Kodin lämpöön,
pumpulipeiton alle uinumaan.
Vartioin untasi pienoinen ainiaan..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä,lämmin ja kaunis,pidän paljon-

siis ootko todellakin alle 10 vuotta? tosi kauniita a koskettavia runoja :)

 

Käyttäjän kaikki runot