Nimetön

Runoilija Painkiller

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2013
Viimeksi paikalla: 1.6.2016 12:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En usko, että rakkaus on alati satumaista onnea
Enkä sitä, että löytää unelmiensa henkilön

Minulle rakkaus on sitä,
että näkee edessään virheellisen ihmisen
ja näkee hänet silti täydellisenä

Niin kuin minä näen sinut

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot