Huuto

Runoilija Painkiller

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2013
Viimeksi paikalla: 1.6.2016 12:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Monesti nukkumaan mennessäni toivon,
etten jostain syystä heräisikään aamulla.
Jokin pieni virhe sydämen tykytyksessä.
Ehkä yksinkertaisesti vain unohtaisin hengittää.

Olen kädet ojossa,
mutta kukaan ei ole ottamassa vastaan.
Tuntuu kuin en saisi henkeä.
Ja vaikka huutaisin kurkku suorana,
kukaan ei ole sitä kuulemassa.

Miten voin olla näin yksin,
kun ympärillä on niin paljon ihmisiä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot