Epävarma rakkaus

Runoilija Painkiller

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2013
Viimeksi paikalla: 1.6.2016 12:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin sanoa ne lauseet,
jotka minulta aina sanomatta jää.

Haluaisin antaa ne kosketukset,
joihin minulla ei rohkeutta ole.

Haluaisin antaa sinun koskettaa,
mutta säikähdän aina kun tulet lähemmäksi.

Haluaisin olla lähelläsi,
mutta pelkään tuntevani liikaa.

Haluaisin uskaltaa olla sinun.

Selite: 
Ehkä vielä joku päivä uskallusta on...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot