Näkymätön

Runoilija Painkiller

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2013
Viimeksi paikalla: 1.6.2016 12:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Enkö osaa sanoillani itseäni tarpeeksi ilmaista
Vai etkö vain halua kuulla mitä minulla on sanottavana

En loputtomiin jaksa toistaa itseäni
Enkä aina tahdo potea syyllisyyttä
Vai onko se muka minun syyni, ettet sinä ymmärrä kuulemaasi

Toivot minulta aina enemmän, mihin koskaan pystyisinkään
Enkä loputtomiin jaksa teeskennellä

Ole kiltti, ymmärrä jo

Meitä ei ole
Eikä koskaan tule olemaankaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot