Tänään

Runoilija Painkiller

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2013
Viimeksi paikalla: 1.6.2016 12:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hengitin, eikä se ahdistanut

Tunsin tuulen vireen kasvoillani

Huomasin hymyt muiden kasvoilla

Nautin läheisyydestä

Olin onnellinen

Olin elossa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot