Nimetön

Runoilija Painkiller

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2013
Viimeksi paikalla: 1.6.2016 12:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt sen ymmärrän,
mistä lauluissa kerrotaan,
kun jokainen hetki
sinusta muistuttaa

Nyt sen ymmärrän,
miten sydän voi särkyä
sillä tuhansina palasina
näen itseni lattialla

Haluan saada sinulta vain vastauksen
Sen lauseen, joka voisi huutoni hiljentää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot