Not alone

Runoilija Painkiller

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2013
Viimeksi paikalla: 1.6.2016 12:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistan ajan ennen sinua.
Ne tunteet ja haavat,
joihin ei oltu vielä keksitty parannusta.

Sitten tapasin sinut.
Muistin miltä tuntuu hymyillä aidosti niin,
että se tuntuu sydämessäni asti.

Pitkästä aikaa tajusin,
mitä onnellisuus on
ja kuinka paljon tämä pieni ihmisolento sitä tarvitseekaan.

Hyväksyit minut sellaisena kuin olen
ja rakastat minua heikkouksistani huolimatta,
ehkä jopa niiden takia.

Kiitos, sillä korjasit tämän rikki menneen sydämen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot