Kuolema tuudittaa

Runoilija Heartbreak Lullaby

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sammutetaan maailma verhojen taa
 

Sammutetaan maailma
verhojen taa
Katsotaan kun
sen silmät tipahtaa

Kuolema tuudittaa
hiljaa kehdossaan
Huuda sille
näytä
osaat säkin

Hetken päästä
se vie sut pois
Enkä mä
kaipaa ollenkaan

Selite: 
jep jep..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot