Tarvitseeko lentää huomiseen

Runoilija Heartbreak Lullaby

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sammutetaan maailma verhojen taa
 

Huomenna on
parempi päivä
Huomenna ollaan
onnellisia

Lokki
liitää laiturin yllä
Vapaa
lähtemään

Hän kaataa mut
maahan
Hymyilee nätisti

Te suljette syliin
kun en osaa muuta kuin
itkeä
Te nostatte
mut jaloilleni

Te
en mä muuta
kaipaakkaan

Lensi pois
Lensi huomiseen

Tarvitaanko me huomista
kaikki on hyvin
jo nyt

Ja osataanhan me
lentää ilman siipiäkin jos
tarvitsee

Teidättarvitsen
seisomaan vierelleni

Tarvitseeko
lentää huomiseen

Selite: 
Mä omistan tän niille kahdelle tytölle. En mä tarvitse ketään kaatamaan mua uudestaan. Enkä mä kaatuis enää. On mulla heidät. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot