Vasten kylmää lattiaa

Runoilija Heartbreak Lullaby

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sammutetaan maailma verhojen taa
 

Sä väitit mun elävän
vaaleanpunaisessa
saippuakuplassa

Poski vasten
kylmää lattiaa

Älä kiltti hylkää
uudestaan
talvipakkaseen

Ei se lähde pois mielestä
vaikka kuuraisi juuriharjalla

Sä kirosit sen
kiinni verkkokalvooni

Poski vasten
kylmää lattiaa

Selite: 
Mun hienoja älynväläyksiäni taas. Näin selität ihmisille tunteesi - juuriharjalla
Kategoria: 
 

Kommentit

Ou, tämä kolahti.
Niin kaunista<3 :)

Torjunta ei koskaan tunnu kovin kivalta.
Vahvaa tekstiä, poikkeuksellisia sanavalintoja. Keep it up!

 

Käyttäjän kaikki runot