Itse neiti täyden kympin tyttö

Runoilija Heartbreak Lullaby

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sammutetaan maailma verhojen taa
 

Kukas se siinä?
Itse neiti täyden kympin tyttö
niin loistava ja täydellinen

Nauran päin naamaa

Kappas
enkö mä nyt enää
ollutkaan se
huono seura

Mitä sä roikut enää siinä
kun sulla on se parempi
aidompi ystävä

Hei, en mä kaipaa
en mä pelkää
ei oo menetettävää

Mutta sä
liidät kuin lintu
kaukana horisonttiin

Saanko mä ampua sut alas?

Itse neiti täyden kympin tyttö
nauraa paskaista nauruaan
niin loistavasti ja täydellisesti

Selite: 
Älkää välittäkö, olen vain minä
Kategoria: 
 

Kommentit

täyden kympin tytöistä luullaan paljon asioita, joita he eivät ole. paitsi jos se tyttö on kauniskin vielä, niin kyllä sitä sitten saa inhota.

 

Käyttäjän kaikki runot