Silmät sumenee

Runoilija Heartbreak Lullaby

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sammutetaan maailma verhojen taa
 

Katso taas
sen silmät sumenee

Se tietää
sä pelkäät

Sä tiedät se
kiertää
loputonta kehää

Ei se päästä irti
vaikka sä puretkin
sen sormia

Miksi sä
riistit siltä

sen pienimmänki
onnen

Selite: 
joo, menen nukkumaan xD
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot