Maalattu hymy

Runoilija Heartbreak Lullaby

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sammutetaan maailma verhojen taa
 

Näin sinut siellä koulun kulmalla
iskurepliikkisi:
"käyks sä useinkin täällä?"
sai minut nauramaan

Hetkellinen hukkuminen nekkutaikinaan
sadasosasekunti nappisilmiin
Hurmiota kurkkupastillipussissa

Naamiaiskutsut etupihan rappusilla
naamioiden peittäessä kasvomme
on helpompi puhua
kun sä et nää mikä on oikeaa

Sirkuspellekään ei hymyile oikeasti
se on maalattu sen kasvoille
Etkö sä näe?
Se saa murjottaa
muttei kukaan näe

Uskoinko mäkin
voivani tehdä niin
maalata hymyn kiinni?

Enhän mä
osaa tehdä sitä
mutta

Sä pystyit tekemään sen
loihtimaan pienen hymyn
kylmille huulilleni

Selite: 
Haha. Joo.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot