Sadetanssi

Runoilija Heartbreak Lullaby

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sammutetaan maailma verhojen taa
 

Sade itkee ikkunaani
hetken taivas pimenee
sammuu

Vesilammikosta
voi peilata maailmaa
uudella tavalla

Istuisitko sä
mun viereeni?

Mä voin
juosta pakoon
koko maailmaa

Teitä mä odottaisin
huutaisin
juoksemaan lujempaa

Sadepisaroiden tavoin
voi pudota alas
hajota osiin

Joku korjaa
rikkinäisimmänkin

Tanssi mun kanssa
sadetanssi

Selite: 
Tanssitko?
Kategoria: 
 

Kommentit

Awws, ihanaa sadetta <3

Tykkäsin tästä isosti!
Ihana tunnelma. ^^

Tästä tuli mieleen oma runoni sateen tanssi. Nyt ulkona sataa pitkästä aikaa, tekee hyvää kasveille. Kyllä hyväksyisin tanssiin kutsun.

Oi, tää on todella nätti!

kaunis :]

 

Käyttäjän kaikki runot