Tällä kerralla

Runoilija Heartbreak Lullaby

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sammutetaan maailma verhojen taa
 

Ne sanoo
"Sen silmätkin on jo niin pimeet
et sä siitä mitään saa"

Kiltti
älä kuuntele niitä
edes tällä kerralla

kun mä pyydän

Yrititkö sä hukuttaa
kyyneleisiin katkeriin

Tahdoitko sä
nähdä vain ulkokuoren

Sano
ettei mun tarvitse pelätä

Sano
ettet sä nyt
haihdu pois

Tällä kerralla

Selite: 
Miks kaikki on aina niin vaikeeta vaikka kuinka yrittää? Kysynpä vaan...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot