Päätepysäkki

Runoilija Heartbreak Lullaby

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sammutetaan maailma verhojen taa
 

Tiedätkö sä
mä vilkuttaisin
jos vaan voisit
vielä nähdä

Sateenkaaren päässä
on sun päätepysäkki

Katso silmiin
yhden kerran
Muista ne sitten
kun sulta kysytään:

Kuka puhui totta,
sai sut uskomaan uudestaan

Katso
kun valot katoaa
hiljaa pimeään

Kuiskaat hiljaa
korvaani

sä et päässytkään
perille
koskaan

Ja niin hiljaa kadotaan

Selite: 
Oon väsyneessä mielentilassa joo...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot