rakkauttako?

Runoilija Kesäntyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun hymyilin,
sinäkin hymyilit.
Kun sinua suutelin,
vastasit suudelmaan.
Kun halasin sinua,
halasit kaksikertaa kovemmin minua.

Mutta kun sanoin rakastavani sinua,
olit vain hiljaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo
mutta muistettava on
ettei kaikille ole niin helppoa
sanoa "Minä rakastan sinua."
joskus vain pitää osata tulkita toista

 

Käyttäjän kaikki runot