Hymy

Runoilija Kesäntyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen sinun hymyilevän.
Hymysi sulattaa pienen sydämeni.
En voi kuin hymyillä rakkaudesta sinulle takaisin
ja katsoa sinua syvälle,
syvälle suuriin sinisiin silmiisi.
Hipaiset poskeani hellillä sormillasi
ja hymyilet.
Kiedot vahvat kätesi ympärilleni
ja hymyilet.
Etkä koskaan saa päästää irti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot