Nimetön

Runoilija Kesäntyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei.
Älä.

Älä tule.
Mene.

Satutat.
Taas.

Pois kuole.
Unohda minut.

Hyvästi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

yhdyn edelliseen,
lyhyesti ja kaniisti siis.
pidän tän tyylistä,
kaunista tekstiä, todella.

Monimutkainen.
Kaunis silti.

 

Käyttäjän kaikki runot