Tuskaa

Runoilija Kesäntyttö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pisara punainen,
pisara suolainen,
pisara punainen,
pisara suolainen.
Liikaa pisaroita.
En pysty laskemaan.

Tuskaa tuskaa.

Silmissä pyörii,
kaadun lattialle pisaroihin,
veitsi putoaa kädestä.
Lattia on punainen.

Tuskaa tuskaa

Se on ohi.

Selite: 
..sekavaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot