Rytmihäiriöitä sienimetsässä

Runoilija Kissanminttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoilla täytetyt lauseet ja lauseilla täytetyt runot auttavat minua muistamaan, mitä joskus ajattelin - tai jätin ajattelematta.


Kiitän ja kumarran rakentavasta palautteestanne.
 

Tärinä,
tirinä,
sirinä,
PIRInä

PÄÄ HALKEAA!

Lisää,
lisää, lisää,
lisää, lisää, lisää,
lisää, lisää,
lisää

(harhakuviakin)

loppuu muuten
kesken kaiken
hupi suuri
nuoren naisen.

PIRIstystä ja

PÄÄ SEKAISIN!
täytyy saada

lisää,
eikä edes
toistotoistotoistotoisto
riitä.

Enemmän ja paljon,
ei nuukailla

tai muuten
alkaa

tärinä,
tirinä,
sirinä,
kun loppuu se
piri(nän) piri(nä).

Selite: 
Kevyempää meininkiä, joskaan ei mikään paras tekele. Kirjoitettu 10.06.07. Ilmeisesti olin juonut muutaman kupillisen liikaa kaffetta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatuksia herättävä runo!!
Vai että kaffetta.
Meikä ei pysyis enää tuolilla jos se tytinä kaffista johtuis.

Tästä runostahan menee lukijakin ihan kuperkeikalle :D Tajusin ehkä 20 prosenttia, tai sitten en halunnut uskoa :)

Tais olla aika tirinää koffeiinista
hauskasti kirjoitit

 

Käyttäjän kaikki runot