Kuivettuneet kyynelkanavat

Runoilija Kissanminttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoilla täytetyt lauseet ja lauseilla täytetyt runot auttavat minua muistamaan, mitä joskus ajattelin - tai jätin ajattelematta.


Kiitän ja kumarran rakentavasta palautteestanne.
 

Tämän talven
ensimmäinen appelsiini
(onpa kerrassaan maukkaita säilöntäaineita!)

ja

Viimekuun
viimeinen päivä
parasta ennen
ja roskiin vielä aikaisemmin.

sekä

Venäjän,
ei suinkaan ainoa,
kuudesti raiskattu
katulapsi huokaa
pakkashuurua
tähdettömään yöhön.

myös joskus

Oli kuulemma
kantavat hanget
kaukana Suomessakin
(jos siis satuihin on uskomista!)

ja silti

Tänä päivänä
kärpäsen paska
moniteholinsseissäni
estää minua näkemästä,
kuinka maailma on nurja,
vaikka joka kulman kääntäisi.

Selite: 
Äh...
Kategoria: 
 

Kommentit

Melko mielenkiintoinen runo. Erilaista kerrontaa kuin muissa runoissa yleensä. Mikä on hyväkin sillä erilaisuudesta just tykätään. Hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot