Joulun taika

Runoilija Kissanminttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoilla täytetyt lauseet ja lauseilla täytetyt runot auttavat minua muistamaan, mitä joskus ajattelin - tai jätin ajattelematta.


Kiitän ja kumarran rakentavasta palautteestanne.
 

Tavanomainen aamu
ei hymyile
ja toivota hyvää joulua.
Onnellinen uusi vuosi
on aina se tuleva,
ei koskaan tämä hetki.
Piparit juoksevat karkuun
henkensä hädässä,
uuni ei oikeasti ole niiden kaveri.

En tunne joulun sanomaa,
enkä ymmärrä
miksei kellään
ole nimipäivää silloin.

Näytä minulle joulun taika.

Sillä saatan uskoa ihmeisiin
vasta sinä jouluna
kun kirjahyllyni päällä
koriste-enkelit
suorivat omatoimisesti siipensä
ja lähtevät lentoon.

Selite: 
Nää on näitä lyriikan tunnilla riipaistuja.
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti runo. Pidän erityisesti runosta "Näytä minulle joulun taika" kohdasta eteenpäin :) Kauniisti kyl kirjotettu (:

Osaisinpa keksiä noin oivallisia lausahduksia kuin sinä. Runossasi on samaan aikaa syvää ajattelua huumorilla kehystettynä.

 

Käyttäjän kaikki runot