En voi antaa anteeksi

Runoilija Kevään lapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan rykelmissä. Joskus syntyy 5 runoa päivässä, joskus unohdan kirjoittamisen vuodeksi. Rakastan sitä mitä teen, teen tätä vain halusta tehdä juuri näin.
 

Oletko koskaan kuullut sanaa uskollisuus? Miten sinä saatoit?
Eikö suhteemme ollut täydellinen, ennen kuin kuulin mitä olit tehnyt?
Minusta tuntuu, kuin olisin sinulle täysin riittämätön. Tuntuu että olisin vain jokin turha ja tarpeeton.
Etkö sinä ymmärrä ollenkaan, kuinka surullinen ja vihainen olen? Luulin että kaikki on hyvin, suhteemme kukoisti, ja rakastimme toisiamme. Mutta sitten sinä menet, ja petät minua.
Luuletko ettei minulla ole tunteita, että minua voi vapaasti pettää?

Ymmärrät kai, että emme voi jatkaa.
Minun on pakko jättää sinut, en kestä enää katsella kasvojasi, pettäjän kasvoja.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot