Ystävälleni

Runoilija Kevään lapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan rykelmissä. Joskus syntyy 5 runoa päivässä, joskus unohdan kirjoittamisen vuodeksi. Rakastan sitä mitä teen, teen tätä vain halusta tehdä juuri näin.
 

Niin usein kuljimme yhdessä, kaikki salaisuudet toisillemme kerrottiin. Me puhuimme kaikesta, ja aina kun jokin masensi, tiesin, että sinä kuuntelisit minua. Ei ollut mitään asiaa mitä en olisi rakkaalle ystävälleni voinut kertoa. Sä olit mulle kaikkein tärkein ihminen, ja uskoin että olisit ystäväni ikuisesti.
Mutta sitten tuli syksy, joka vei sinulta voimat. Olit sairas ja heikko, mutta jaksoit silti välittää minusta ja ongelmistani. Kylmä talvi heikensi sinua lisää, vaikka kävit hoidossa. Kevään ensikukat herättivät meissä vielä toivoa: jospa hoidoista onkin apua, jospa tervehtyisit. Hetken näytti jo valoisalta, mutta viimein totuus oli pakko hyväksyä: lentäisit pois, parempaan paikkaan, jossa kaikilla on hyvä olla, eikä sairaudet enään paina ketään. Vielä viimeisinä hetkinä olit minulle todella ystävä ja kuuntelit, kiitän siitä. Ja pian lensitkin jo pois, päälle pilven kultaisen. Sielä sinun on hyvä olla.
Rauha muistollesi!

Selite: 
Kerroin runossa jo kaiken ystävästäni. Ei siitä oikein runoa paperille saa, mutta se on runo sydämmessäni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot