Sun touhus...

Runoilija Kevään lapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan rykelmissä. Joskus syntyy 5 runoa päivässä, joskus unohdan kirjoittamisen vuodeksi. Rakastan sitä mitä teen, teen tätä vain halusta tehdä juuri näin.
 

Sä sanot aina vääriä asioita väärään aikaan, ja sekoat puheissasi.

Sä yritätä lohduttaa mua kun mä olen surullinen, mut sun sanat kuulostaa kömpelöiltä.

Sä poimit mulle kukkia, sun tekemästä kimpusta puolet on rikkaruohoja, kun sä et tunnista kukkalajeja.

Sä olet kömpelö, ja särjet jotain aina vahingossa. Onneksi sen mummin perintömaljakon voi liimata...

Sä unohdat meidän sopimat treffit, ja niin mä värjöttelen tammikuisessa illassa yksin.

Sä sekoilet ja olet muka hassu, ja takuulla nolaat mut kaikkien edessä.

Mutta mä en välitä.

Mä olen hulluna suhun, mä en saa susta tarpeekseni.

Ei haittaa vaikket sä ole täydellinen. Mun silmissä sä olet.

Mä rakastan sun söpöyttä ja kaikkea sitä mitä sä teet.

Älä ikinä lähde pois mun luota, sulje mut aina syliis uudestaan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot