Pieni Kesäkeiju

Runoilija Kevään lapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan rykelmissä. Joskus syntyy 5 runoa päivässä, joskus unohdan kirjoittamisen vuodeksi. Rakastan sitä mitä teen, teen tätä vain halusta tehdä juuri näin.
 

Olipa kerran
kaukana täältä
pienen pieni maa

Sielä aurinko oli kultaa
ja kaikki kaunista
mitään pahaa ei ikinä tapahtunut
kaikki oli aina hyvin

Maassa tuossa
asui pieni keijukainen
silkkitukkainen ystäväni

Hän tanssi lailla enkelin
ja lauloi kanssa lintujen
niin suloisesti liversi
oli niin kauniskin
ja aina onnellinen

Kesä tai talvi
ei tarvinnut huolta kantaa
murheista ihmisten
eikä aikaa viettää
yksin huoliaan pohdiskellen

Vaan tuli eloon muutos
ja voi tätä kurjutta
on pikkuinen keijukainen
pois luota auringon kultaisen

Ei tiedä tietä kotiin
ei tiedä mitä käy
myrskyt riepottelevat
ja kylmyys vie voimat

Vaan uskoa jaksaa keijuni
aina parempaan huomiseen
vielä joskus löytää kotiin
luokse onnen ja auringon
sielä taas tanssia saa
ja laulaa lailla lintujen

Selite: 
Omalle keijulleni joka opetti minut tanssimaan, laulamaan ja nauramaan...
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis.!!

Se sattuu..kiitos arvostelustasi.! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot