Miksi

Runoilija Kevään lapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan rykelmissä. Joskus syntyy 5 runoa päivässä, joskus unohdan kirjoittamisen vuodeksi. Rakastan sitä mitä teen, teen tätä vain halusta tehdä juuri näin.
 

Toivo
missä se on
kadotinko sen
vai menikö se itse pois

Miksi meni pois kauneus
ja se kaikki kirkkaus
mitä ennen näin elämässä

Miksi ei ole
aikaa iloita
aikaa hymyillä
aikaa nauttia

Miksi olen muuttunut
ja miksi en
vai olenko vieläkin
sama kuin ennen

Miksi en osaa
enää kuvitella
ja miksi en halua
enää oppiakaan

Miksi en tänäänkään
voi paremmin kuin eilen
miksi en vieläkään
osaa paremmin ymmärtää
tätä haalennutta elämää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot