Miltä tuntuisi..?

Runoilija Kevään lapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan rykelmissä. Joskus syntyy 5 runoa päivässä, joskus unohdan kirjoittamisen vuodeksi. Rakastan sitä mitä teen, teen tätä vain halusta tehdä juuri näin.
 

Miltä tuntuisi koskettaa sinun ihoasi

Miltä tuntuisi suudella sinun huuliasi

Miltä tuntuisi olla sylissäsi

Miltä tuntuisi kätesi hiuksissani

Miltä tuntuisi kuulla sinulta kauniita sanoja

Miltä tuntuisi itkeä ilosta vuoksesi

Miltä se kaikki tuntuisi?

Miltä tuntuisi kertoa rakastavansa sinua?

Selite: 
Neulominen herättää tällaisia ajatuksia väsyneessä päässä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot