Petetty.

Runoilija Kevään lapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan rykelmissä. Joskus syntyy 5 runoa päivässä, joskus unohdan kirjoittamisen vuodeksi. Rakastan sitä mitä teen, teen tätä vain halusta tehdä juuri näin.
 

Itken.
Annan kyynelten valua hiljaa pitkin poskia.
En välitä enää mistään.

Minua ei kiinnosta.
En halua kuulla mitä sanot.
Äänesi kuuleminen saisi hengitykseni pysähtymään.
En halua nähdä sinua.
Kasvosi toisivat mieleeni asioita, joita en tahdo muistaa.

Turhaan pyydät minua tulemaan luoksesi.
En sitä tule tekemään.
Turhaan pyydät minua ymmärtämään.
En pysty siihen nyt.

Vajoan maahan.
Kukaan ei voi minua nostaa.
Suljen silmäni.
Näen ajatusteni virran.
Haluan pysäyttää sen.

Kuulen puhetta.
Se kaikki sattuu.
Kuka heitti minua veitsellä?
Miksi en varautunut?

Odotan.
Vain se voi auttaa.

Selite: 
Otin omia tunteitani, neulan ja kultalankaa. Hiljaa ompelin ajatukset yhteen runoksi, ja tässä tulos.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot