Kiusattu

Runoilija Kevään lapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan rykelmissä. Joskus syntyy 5 runoa päivässä, joskus unohdan kirjoittamisen vuodeksi. Rakastan sitä mitä teen, teen tätä vain halusta tehdä juuri näin.
 

Istun jälleen kerran selkä seinää vasten.
Kyyristyn pieneksi, ja toivon, etteivät he löydä minua täältä.
Olen jo väsynyt ainaiseen nimittelyyn ja väkivaltaan.
Miksen voi olla niin kuin muut?
Miksi olen erilainen?
Haluaisin mielelläni mennä muiden luo, mutta minua ei päästetä sinne, pilkataan vaan.
Miksi tämä muuttui tällaiseksi?
Miksen voi olla suosittu ja kavereiden ympäröimä, kuten entisessä paikassani?
En vain voi. En täälä. Täälä olen tuomittu yksinäisyyteen, täälä olen aina erilainen.
Havahdun mietteistäni, ja nostän pääni ylös.
Pihalla on kylmä, mutta en lähde piilopaikastani takaisin pahaan maailmaan.
Maailma pärjää hetken ilman minuakin.

Selite: 
Kiusatun tarina, mutta ei liity omaan elämääni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot