niin pieni ja voimakas

Runoilija Mysteriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 1:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.....minä,minussa etsii korvaa,joka on pään kokoinen....
 

kieli on se pieni elin
joka houkutteli
suukotteli
viekotteli
kutitteli
antoi mansikan maun

kieli on se pieni elin
joka satutti
pahoitti
suututti
itketti
lopetti
meidän yhteisen sadun

Selite: 
eipä tässä muuta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot