väri vain yksi

Runoilija Mysteriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 1:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.....minä,minussa etsii korvaa,joka on pään kokoinen....
 

Tummana juovana
silmät vesissä
kuin
kurainen kylmä maa.

Miksikä lennän linnun pesissä
kun en lämpöä sieltäkään saa?

Hienot on aatteet
hersyvät vitsit
iloa en niissä nää

Kauniit on vaatteet
korut ja pitsit
nekään ei voi lämmittää

Tummana juovana silmät vesissä
kuin kurainen kylmä maa

Miksikä lennän linnun pesissä
kun en lämpöä sieltäkään saa

Taiteilijoiden kahvila
siellä tarinaa kuulla saa

Kuulla voit suruisen laulun
kerron nyt vain sulle sen

Maalata haluan tämän taulun.;
väri vain yksi;verenpunainen.

Selite: 
Taitelijoiden kahvilassa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot