unien maa

Runoilija Mysteriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 1:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.....minä,minussa etsii korvaa,joka on pään kokoinen....
 

tänä yönä
aukenivat raukeat
silmäsi
minun tyynylläni

yösi ei ollut
unta
ojensin
unestä lämpimän käteni

kosketin tyynyä
jossa tunsin
pääsi muodon

kostean tuoksun
hiustesi silkin
silitin hiljaa
niskasi kuoppaa
et herännyt

toisenkin käteni ojensin
avatakseni sylini

kuiskatakseni korvaasi
ne hellät sanat
meille tutut

yhtäkkiä

jokin sokaisi minut

nousin istumaan
et ollut siinä enää
uneksinut vuottakaan

kuitenkin minä olin tässä

Selite: 
niin väkevästi ne muistot
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot