miksi,miksi ei

Runoilija Mysteriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 1:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.....minä,minussa etsii korvaa,joka on pään kokoinen....
 

taas
tässä
lämpimässä

muistan
hänet
kähmärässä
jäisen penkin päällä

puistossa
yskimässä
yksin sysipimeässä

joko
mies
ympyrässään
makaa jäitten päällä

nousen
kengitän jalkani
juoksen

toverijeparit
pelastavat häntä täällä

kotona
totena
ajatus
se tuttu
:kaikkea ei ole kaikille

uni ei tule

MIKSI

Selite: 
saaduilla korteilla on pelattava
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot