Puutori yöllä

Runoilija Mysteriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 1:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.....minä,minussa etsii korvaa,joka on pään kokoinen....
 

yöllä
grillijonossa
setelit korvissa rullina leuhkien
sätkinä sormien välissä
tuhmia pikkkuisen heiteltiin
flirtti
taidetta sekin
kutkukuttavaa kaveruuden kiletä
viini yhdisti
arkuus hälveni
sinappi poskella
kalja pullossa
makkaran höyryssä
syksyinen ilma
ja hillitön hihitys

Selite: 
tunnelmahörötys sitä on paljon
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot