ne kolme

Runoilija Mysteriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 1:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.....minä,minussa etsii korvaa,joka on pään kokoinen....
 

yhä etsin korvaa
pään kokoista
ihmisen oloista
silmiin katsovaa
vahvaa tai anovaa
aitoa
joka kuulee kuiskeen

yhä etsin suuta
totuuden sanovaa
sanoissaan seisovaa
eteenpäin katsojaa
käden ojentavaa
aitoa
jonka huulilta luen

ne kaivatut sanat
ne kolme

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot