palava tuoli

Runoilija Mysteriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 1:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.....minä,minussa etsii korvaa,joka on pään kokoinen....
 

leukani kuoppaa
kosketat
hitaasti sormin
ujutat
poskiini
leuan alle

olen hiljaa
sun käsissä tutuissa
niin rakkaissa
palavissa
on vaikea istua tuolissa
kaipuu on hurjana suonissa

ota syliin
kosketa kaikkialle

Selite: 
tuttua sen kokeneelle
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot