kodista toiseen?

Runoilija RuosteinenUnelma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohtele ihmisiä sillä tavalla, kuin haluaisit heidän kohtelevan sinua.
 

Asun talossa,
joka on täytetty

Valheilla
vihalla
henkisellä väkivallalla
pahalla ololla

Odottelen päivää,
jolloin voin
rakentaa kodin
ja täyttää sen

totuuksilla
hyvällä ololla
lämmöllä
rakkaudella

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot