*

Runoilija RuosteinenUnelma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohtele ihmisiä sillä tavalla, kuin haluaisit heidän kohtelevan sinua.
 

Tulen
taas pian
luonasi käymään

Sytytän
meille kynttilöitä
jotta voimme lämmitellä
niiden loisteessa

Ei kai haittaa
Jos en saa sanaa suustani
Sillä uskon
että sinä tiedät
miltä minusta tuntuu
miten minulla menee.
Olethan sinä se
joka kaiken näkee ja kuulee.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot