hope

Runoilija RuosteinenUnelma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohtele ihmisiä sillä tavalla, kuin haluaisit heidän kohtelevan sinua.
 

Tahdoin vain

olla normaali,

normaali ihminen.

Saada perheen,

jonka sainkin.

Jokin taisi

mennä vikaan,

vaikken sitä huomannutkaan.

Nyt vain toivon,

että lapsemme

saisi sen,

jota me emme

pystyneet säilyttämään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lasten vuoksi kannattaa toimia siten, että heidän tulevaisuutensa turvattu olisi.

Varsin aseettomia ja rajallisia olemme monissa toimissamme.

 

Käyttäjän kaikki runot