fiilikset #5603

Runoilija RuosteinenUnelma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohtele ihmisiä sillä tavalla, kuin haluaisit heidän kohtelevan sinua.
 

muutama reikä
metritolkulla tankoa
lasikaupalla maltaita
pari ränniä
Paljon huteja
joitakin ristejä
lisää maltaita
pimeää
riipaisevaa musiikkia
tietokoneeen näytön sokaisemat silmät

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

just näin, alkoi ihan naurattamaan, nämä fiilikset, kiva kun kerroit, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot