kateus

Runoilija RuosteinenUnelma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohtele ihmisiä sillä tavalla, kuin haluaisit heidän kohtelevan sinua.
 

Pakko myöntää,
että olen hiukan
kateellinen hänelle.

Aiot huomenna
pukeutua niihin
seksikkäisiin stringeihin,
hänen vuokseen.

En edes muista,
milloin olisit viimeksi
käyttänyt sellaisia..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmmhh.. Jännä ja hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot