valheiden valtakunta

Runoilija RuosteinenUnelma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohtele ihmisiä sillä tavalla, kuin haluaisit heidän kohtelevan sinua.
 

Niin tämäkin päivä
päättyi samoihin valheisiin

Onneksi kohta on yö
Ja voin unohtaa kaiken
edes pieneksi hetkeksi

Huominen alkaa kalenterilla
Joka antaa edes hiukan iloa
Lapsemme arkeen

Oman kalenterini luukun
avaan vasta illalla
Ja lasken päivän
valheiden määrän sieltä..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot