Feministinen kannanotto vai rakkaudentunnustus?

Runoilija from Brooklyn New York

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I have traded my memories for things

3.1.2010 poistin runoni taas,
yritys numero kolme
 

Olen resessiivinen tässä suhteessa
ja hän kertoo minun eksyneen
kun sukupolvien tavoin hyppään yli vuosien
nousen pintaan, tai pahimman kliseen tavoin astun ulos pimeästä

Minä juoksisin ympyrää ja hyökkäisin suoraan leijonan kitaan
hän takertuisi nilkkaani väkevästi kuin muratti
kettinkinä nirhaisi nahkaani pelastukseni

Elän diasporassa jälkeeni jääneiden tekojen ja metsästämieni halujen kanssa
pysähtyessä on pakko parahtaa

Jälleen hän

kantaa minut maaliin
kivittää päälleni häpeän burkhan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ah.

 

Käyttäjän kaikki runot