Aivojen ja aivoitusten tasot

Runoilija from Brooklyn New York

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I have traded my memories for things

3.1.2010 poistin runoni taas,
yritys numero kolme
 

Täällä ei ole muuta kuin kipeää

Selatessamme sivistystämme huomaamme aika ajoin toistavamme omia puheitamme
Harrastamme populismia jokapäiväisesti
ota minut ota minut rakkaani rakastan

kiihkolla
niin kuin entisajan tsaarit kultaisine kaupunkeineen
me rakennamme päällekkäisiä maailmoja
ensimmäisten sortuessa uusia vanhojen raunioille
heikoille perustuksille, vankoille pohjille

Me voisimme voida hyvin
epätoivoista
endorfiinihumalaisista tunnehavainnoista
huolimatta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sori, kursiivit muotoilumaneerina ei maistu, mutta muuten hyvää kamaa.

dear god, why doesn't my boyfriend skate?

Good n´ solid shit.
Just like the rest of you´r shit.

 

Käyttäjän kaikki runot