ultimate making-things-better-machine

Runoilija from Brooklyn New York

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I have traded my memories for things

3.1.2010 poistin runoni taas,
yritys numero kolme
 

Meillä päin on tapana pitää haulikkoa kaapissa alimmaisena
tilata 2-tyypin diabetes ja laittikola
välillä ihastella sitä asetta meissä

Salaa me rakastamme vihaamista
erityisesti niiden jotka opettavat meitä
ajattelijoiksi
kriitikoiksi
ekologisiksi
urheilijoiksi
laittikola ja protskukuuri, ostan jonkun toisen elämän irtaimistona kirpputorilta
auktoriteettejä ei ole auktoriteettejä ei ole
systeemi kusee, mutta mikä osa siitä
salaa rakastan Koreoiden konfliktia ja kapitalismin likaista kruunua, sosiaalipornoa nimeltä Big Brother

Meillä päin on tapana humaltua ajoissa ennen poliisisian tuloa
Etelän kasvukeskuksissa ja muilla paratiisisaarilla laajennetaan tajuntaa

Norjassa syödään kaurapuuroa ja hiihdetään heinäkuussa
ajattele sitä, maailmanparantaja

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot