Ihanteellisia kuvia elämästä

Runoilija from Brooklyn New York

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I have traded my memories for things

3.1.2010 poistin runoni taas,
yritys numero kolme
 

Kotini niissä norsunluunvalkeissa lakanoissa
ja olisin maailman kaunein tupakoiva nainen
Koska darling, think about it
punatut huulet ja Montecristo

Ja silloin minä itkisin itkettäviä asioita
tuntisin jotain
hermoissa asti muutakin kuin sähkömagneettista aaltoliikettä
Minun täydellinen maskini olisi
mielipiteeni alkoholiverosta

Rakentaisin utopistisia suomalaisia ihanneyhteiskuntia
sivistyssanoilla, joiden merkitystä en tajua
Olisin sosiaalisesti lahjakas
sanahuijari, tiedäthän
Enkä muistaisi itseänikään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jos et kirjoita runokirjaa, minä teen sen puolestasi! nämä ovat aivan M-A-H-T-A-V-I-A!!! jos joksu poistat, voitko lähettää nämä minulle. silkkaa neroutta ja hiljaiseksi vetää.

Mielettömän hieno.

ja kotisi olisi avotakassa, olisit löytänyt sen ulkoiluttaessasi koiraasi, karsinasi olisi rakennettu yhteiskunnan menestysnormeista, olisit vapauden vanki.

kiitos.

Hienoja sanoja olet käyttänyt ja keksinyt niistä vielä oivallisen runon. Tätä pitää vähän miettiä, ennen kuin tajuaa. Kiitos!

oi tykkäsin, you got me speechless.

 

Käyttäjän kaikki runot