Je ne parlais pas françois

Runoilija from Brooklyn New York

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I have traded my memories for things

3.1.2010 poistin runoni taas,
yritys numero kolme
 

Olen

pahoillani
hiljaisuudesta

perikuva mustasukkaisuudesta, katkera nainen, vääristyneet nilkat, kipeät lonkat
huutamisesta (surusta ja kaikista draaman kaaren omaavista päivistä) käheä ääni

juossut kilometrejä ja odottanut yli kaksisataaviisikymmentä sekuntia
ajoittain ne ovat päiviä, jolloin hengitän vaistomaisesti mahdollisimman hiljaa

Sanoin jonkun toisen sanoja, ettei taidetta koskaan synny onnellisuudesta
johon sinä;

ajoit ylitseni ja löit,
kysyit vieläkö kehtaan, onko jokin vikana, paha olla
ja kertasit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielettömän vahvaa ja hienoa kerrontaa.

 

Käyttäjän kaikki runot